Raitisilmasuodattimet

Kaasuläpät

(löytyi 548 tulosta)

Suuttimen pidikkeet ovat ruiskutusjärjestelmän keskeisiä osia. Suuttimen pidikkeen tiivisteet ovat elastisia renkaita, jotka on suunniteltu tiivistämään ruiskutusjärjestelmän asennuspaikka imusarjan tai sylinterikannen alueella. Ne auttavat pehmentämään tärinää ja vähentämään melua ajoneuvon moottorin käydessä. Näin ollen niillä on tärkeä vaikutus ajoneuvosi suorituskykyyn sekä sen melu- ja pakokaasukäyttäytymiseen. Tasainen käynti takaa turvallisen ajamisen ja vankan ajomukavuuden.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Kaasuläpät.

Kaikki valmistajat

Osta suuttimen pidikkeen tiivisteet kätevästi verkosta

Optimaalisen toimivuuden varmistamiseksi sekä suuttimen pidikkeen että suuttimen pidikkeen tiivisteen on sovitettava täydellisesti moottoriin. Ruiskutuspumpun suuttimen pidikkeen tiivisteen ja ruiskutusventtiilien alueella olevien tiivisterenkaiden on siksi aina oltava korkealaatuisia. Vain näin voidaan varmistaa, ettei vuotoja pääse syntymään ja ettei nesteitä vuoda edes suurimmissa kuormituksissa. Täältä löydät esimerkiksi Boschin suuttimen pidikkeen tiivisteet, jotka sopivat täydellisesti ajoneuvoosi. Tutustu itse laajaan valikoimaamme ja hyödy edullisista hinnoistamme. Olipa se valmistettu kuparista, metallista, muovista tai kumista - tilaa suuttimen pidikkeen tiivisteesi nyt Motointegratorin verkkokaupasta. Haluamasi tuotteet ovat luonasi 2-4 arkipäivän kuluessa.

Suuttimen pidikkeen tiivisteiden vaihto

Jos haluat vaihtaa ruiskutuspumpun ja ruiskutusventtiilit, on suositeltavaa vaihtaa myös suuttimen pidikkeen tiiviste. Kaikki työt on annettava kokeneen asiantuntijan tehtäväksi. Näin vältät mahdolliset ongelmat, kuten moottorin epätasaisen käyntinopeuden, vääränlaisen sytytyksen tai huonoista pakokaasuarvoista johtuvat korkeat päästöt.

Pienet osat - suuri vaikutus

Ruiskutussuuttimien - jotka tunnetaan myös nimellä ruiskutusventtiilit - tehtävänä on mitata tarkasti ruiskutettavan polttoaineen määrä. Jos epäpuhtauksia kertyy ajan myötä tai suurissa kuormituksissa, on mahdollista, että ruiskutussuuttimien toiminta heikkenee. Siksi ruiskutussuuttimet on tarkistettava säännöllisin väliajoin. Suosittelemme tiivisteiden vaihtamista jokaisen purkamisen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että jos näitä osia käytetään uudelleen asennuksen jälkeen, luotettava tiivistys ei ole enää taattu.

Osta Motointegratorilta joko yksittäisiä suuttimen pidikkeen tiivisteitä tai valitse vastaavat sarjat. Nämä sisältävät täsmälleen ajoneuvosi sylinterien lukumäärää vastaavan määrän osia. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä varaosista. Tiimimme auttaa sinua mielellään.

Hyödyllistä tietoa suuttimen pidikkeen tiivisteen asentamisesta

  • Ennen suuttimen pidikkeen tiivisteen asentamista on tärkeää voidella se hieman moottoriöljyllä.
  • On tärkeää, että suuttimen pidikkeen tiivisteet voivat pyöriä vapaasti ja itsenäisesti asennusasennossaan.

Mekaanisia vaurioita voi syntyä, jos laite altistuu pitkään korkeille lämpötiloille. Jos esimerkiksi ylemmän suuttimen pidikkeen tiivisteessä on kulumisen merkkejä, on yleensä havaittavissa selviä polttoainevuotoja. Jos alemman suuttimen pidikkeen tiivisteessä on vika, se näkyy pakokaasun vaaleanharmaana tai valkoisena savuna. Tämä tapahtuu heti auton moottorin käynnistämisen jälkeen. On myös mahdollista, että sisätilat haisevat bensiinille tai dieselille. Tämä on yleensä merkki toimintahäiriöstä. Moottorin suorituskyky on tällöin huomattavasti tavallista heikompi, ja myös lievä epävakaus tyhjäkäynnillä on yleinen seuraus.

Kokemus on myös osoittanut, että korkeat lämpötilat käyttöyksikön alueella voivat johtaa lämpövaurioihin. Tämän seurauksena polttoainejärjestelmässä on odotettavissa ilmakuplia tai vuotoja. Tällöin myös moottorin suorituskyky heikkenee merkittävästi ja moottorin käynti on epävakaata. Näihin vikoihin liittyy myös polttoaineen kulutuksen merkittävä kasvu. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ehkä odotettavissa, että ajoneuvon moottori pysähtyy yhtäkkiä jopa tyhjäkäynnillä. Kuvittele, jos tällainen vahinko tapahtuu, kun olet moottoritien ahtaalla alueella tai vilkkaassa risteyksessä. Viallinen tai kulunut suuttimen pidikkeen tiiviste aiheuttaa siis huomattavan vaaran.

Motointegrator - verkkokauppa, johon voit luottaa

Mihin tahansa ajoneuvoon tarvitsetkin suuttimen pidikkeen tiivisteen: Löydät sen täältä. Motointegrator on verkkokauppa, jossa on valtava valikoima laadukkaita varaosia ja tarvikkeita kaikkiin automerkkeihin. Asiakkaamme todella arvostavat laajaa, noin 5 miljoonan osan valikoimaa. Myös erittäin hyvät asiakasarviot puhuvat puolestaan. Myös salamannopea toimitus herättää luottamusta.

Jos et ole aivan varma, mikä suuttimen pidikkeen tiiviste on oikea ajoneuvoosi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Voit hankkia ensiluokkaisia tuotteita sellaisilta tuotemerkeiltä kuin BOSCH, ELRING, FEBI BILSTEIN tai HANS PRIES.

Parhaat tuotteet kategoriasta Kaasuläpät

Sijoituskriteerit